top of page
 • Kan ik een workshop reserveren voor een teambuilding of andere events?
  Jazeker! Workshops pottendraaien zijn mogelijk in het atelier of op verplaatsing tot 5 personen. Contacteer me gerust om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
 • Mag de keramiek in de vaatwasser, oven of microgolf?
  De gekozen kleisoorten zijn hoogbak en dus bestand tegen hoge temperaturen (1240) Tevens zijn de zelf ontworpen glazuren compatibel met het steengoed. Daarnaast zijn deze glazuren loodvrij en geschikt voor voeding. Na veelvuldig gebruik in de vaatwasser kan een vervaging van de glazuurkleur optreden als gevolg van hardnekkige vaatwasdetergenten.
 • Hoe kan ik op de wachtlijst komen voor cursussen en workshops?
  Laat vrijblijvend jouw e-mailadres na met vermelding van de dag waarin je interesse hebt in het volgen van de wekelijkse cursus. Jouw naam komt op deze manier terecht op de wachtlijst. Wanneer er een plaats vrijkomt, wordt er contact opgenomen met de eerstvolgende op de wachtlijst.
 • Ik wens me in te schrijven voor een wekelijkse cursus maar alle plaatsen zijn bezet. Wat nu?
  Reeds ingeschreven cursisten krijgen steeds voorrang bij de start van een nieuwe lessenreeks. Wanneer er toch een plekje vrijkomt, dan wordt die ingenomen door mensen op de wachtlijst. Geef gerust een seintje met de dag waarop je interesse hebt in het volgen van een lessenreeks. Op die manier brengen we jouw op de hoogte als er een plaatsje vrij komt.
 • Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
  Na betaling van de lessenreeks of workshop zal u een bevestigingsmail ontvangen. Vanaf dan ben je definitief ingeschreven. Kort voor de aanvangsdatum ontvangt u nog een bericht met praktische informatie. Annuleer je meer dan 1 maand op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van 30 euro administratiekosten. Annuleer je minder dan 1 maand op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld enkel en alleen teruggestort (mits afhouding van 30 euro administratiekosten) als iemand anders je plaats kan innemen. Atelier Cerafanny heeft het recht om een cursus te annuleren of verplaatsen, zonder dat zij hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld en zonder schadevergoeding. In zo’n geval krijgen de cursisten de mogelijkheid om zich uit te schrijven met volledige terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Atelier Cerafanny is, behalve gevallen van burgerlijke aansprakelijkheid, niet verantwoordelijk voor materiële of lichamelijke schade veroorzaakt door ongevallen voor, tijdens of na de les. Bij ziekte of afwezigheid van de lesgeefster kunnen lessen, indien mogelijk, worden ingehaald.
 • Mijn betaling werkt niet, wat kan ik doen?
  Heb je een probleem met de betaling online, aanzel dan niet om contact op te nemen via de website.
 • Hoe vindt het reserveringsproces plaats?
  ...
 • Hoe kan ik mijn workshop annuleren of wijzigen?
  Na betaling van de lessenreeks of initiatieworkshop zal u een bevestigingsmail ontvangen. Vanaf dan ben je definitief ingeschreven. Wil je toch de datum wijzigen of de workshop annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Bij een annulering van meer dan 1 maand op voorhand, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van 30 euro administratiekosten. Annuleer je minder dan 1 maand op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld enkel en alleen teruggestort (mits afhouding van 30 euro administratiekosten) als iemand anders je plaats kan innemen. Bij wijzigingen, neem contact op met Fanny via mail, telefoon of het contactformulier op de website.
 • Kan aangekochte keramiek uit de webshop verzonden worden?
  Standaard wordt aangekocht keramiek afgehaald in het atelier. De betaling in het atelier kan cash of via payconic. Op aanvraag kan deze verzonden worden. Vermeld bij je bestelling duidelijk het volledige adres. We antwoorden je dan zo spoedig mogelijk met meer details over de verzendkosten. We trachten de aangekocht keramiek zo veilig mogelijk te verpakken. Verzendingen is op risico van de koper. Atelier Cerafanny is niet verantwoordelijk voor breuk of verlies tijdens transport.
 • Wat gebeurt er als ik na inschrijving binnen de lessenreeks niet kan komen?
  Mochten één van de vooropgestelde datums niet lukken, kan je je inschrijven op een inhaallijst in het atelier of in de 'WhatsApp inhaalgroep'. Plaatsen komen soms vrij wanneer op een ander cursusmoment iemand afwezig is. Graag minstens 24 uur op voorhand verwittigen anders kan de plek niet tijdig worden ingenomen en ben je de mogelijkheid tot inhalen kwijt. Er worden geen lessen uit voorgaande reeksen ingehaald. Meer uitleg volgt tijdens de eerste les.
 • Hoe kan ik een draaischijf huren?
  Volgde je reeds een keramiekcursus en wil je de aangeleerde technieken thuis nog wat verder inoefenen? Wil je even wat meer tijd om enkele eigen keramiekprojectjes uit te proberen? Twijfelt om over te gaan naar de aankoop van een eigen draaischijf? Dan is een draaischijf misschien iets voor jou. Vanaf heden is er de mogelijkheid een draaischijf SHIMPO RK-3D te huren. Prijs: 55 euro voor één week, vanaf de tweede week komt de huur op 50 euro/week. Inbegrepen: belangrijke tools & 5 bats Waarborg: 250 euro (geen verhuur voor workshops of onderverhuur toegelaten) Extra: mogelijkheid om klei aan te kopen in het atelier Bij interesse noteer je je gegevens onder de link 'contact' of stuur een mailtje. De schijf kan opgehaald worden in het atelier of kan worden geleverd (30 euro leveringskost, + 0.5 euro per km > 20 km).
 • Hoe lang is een cadeaubon geldig?
  De cadeaubon die je in ontvangst neemt, is één jaar geldig vanaf datum van uitgifte. Deze bon kan gebruikt worden voor zowel het boeken van een workshop als de aankoop van de keramiek uit de webshop. Kom je liever eens langs om al het handgedraaid werk te zien, neem dan gerust contact op.
 • Kan ik een cadeau geven en de ontvanger van het cadeau de workshop en de datum laten kiezen?
  De persoon op wiens naam de bon staat, kan steeds contact opnemen om de workshop op datum naar keuze en beschikbaarheid te reserveren.
bottom of page